Yeşilevler Şehit Duran Keskin Anaokulu
BAHÇELİEVLER MAH. 54002 SK. 2.BINA BLOK NO 3/1 SEYHAN / ADANA

VİZYON

Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak, yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla, pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmektir.

MİSYON

Çocuklarımızın fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak; Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerleri bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

İKİLİ

7.00-12.00 / 12.20-17.20